Menu Sluiten

Aanbeveling Boxsprings

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Advies Bij Het Kiezen Tussen Boxsprings – Boxsprings – Boxsprings Unieke Slaapkamer – Dressingkasten – Gamma Boxsprings – 

Wenst u meer info over aanbeveling boxsprings kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Aanbeveling Boxsprings

Interieur | Slapen | Meubilair | Meubelmakerij | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling boxsprings

ons aanbodmerkenboxspringbodems amp kadersmatrassenwaterbedfreshbedscandinavisch slapentextielheadboardsinterieurstylingserviceaanbiedingencontact menu homepage merken hypnos hypnos op een matras van hypnos voelt u zich de koning te rijk aanbeveling boxsprings zijn zeer gewild Letterlijk want dit britse topmerk kreeg een aanbeveling van hare majesteit koningin elizabeth ii. Button text royale topklasse van britse makelij hypnos is een britse beddenfabrikant waar luxe en comfort centraal staan. Al sinds is dit familiebedrijf actief inmiddels is de kennis doorgegeven aan alweer de vierde generatie van specialisten belangstelling in de prijs van aanbeveling boxsprings Al drie keer won hypnos de titel van bed manufacturer of the year en de bedden van hypnos zijn terug te vinden in heel wat slaapk.

.

Kennisgeving over Aanbeveling boxsprings

.