Menu Sluiten

Overzicht Boxsprings

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Advies Bij Het Kiezen Tussen Boxsprings – Boxsprings – Boxsprings Unieke Slaapkamer – Dressingkasten – Gamma Boxsprings – 

Wenst u meer info over overzicht boxsprings kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Overzicht Boxsprings

Interieur | Keuken | Meubelen | Slapen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht boxsprings

overslaan en naar de inhoud gaan boomsesteenweg wilrijk wilrijkmatrassenreus.be home toonzaalmodellen promoties contact home toonzaalmodellen promoties contact professioneel slaapadvies matrassen latexmatrassen pocketveermatrassen traagschuimmatrassen boxsprings lattenbodems hoofdkussens bedtextiel juiste informatie home gt juiste informatie koop met kennis van zaken een bezoek aan een matrassen en beddenzaak kan je in verwarring brengen overzicht boxsprings kostenraming Een massa keuze te veel info om uit elkaar te kunnen houden en een gebrek aan overzicht. Bij matrassenreus is dat volledig anders. Wij vinden dat je goed genformeerd moet zijn nog vr je maar n stap in onze showroom hebt gezet. Weet alles vooraf daarom geven wij op deze website informatie over de merken die matrassenreus aanbiedt eigenschappen en voordelen van de materialen waaruit de producten z.

nl de veldeman groep en the veldeman group menu nl de veldeman groep en the veldeman group veldeman group nl en milj. Euro omzet werknemers initiatieven duurzaamheid sinds familiale onderneming een familiale onderneming in een notendop veldeman groep is een familiale onderneming opgericht in en ondertussen actief in heel europa Enige aanwijzing over overzicht boxsprings De kernactiviteit ligt in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige slaapsystemen voor het midden en hogere marktsegment. Om optimaal in te spelen op de wensen en noden van die marktsegmenten werkt de groep met een multimerkenstrategie. Met een heel uitgesproken focus voor ieder merk. Vanuit de kernactiviteit ontwikkelden zich in de loop der jaren een aantal spinoffs waaronder een projectafdeling een industrile schrijnwerkerij en een eigen revolutionaire.

De discipline van Overzicht boxsprings

account inloggen registreren menu algemene voorwaarden veelgestelde vragen zelf veilen vacatures contact translate this site show google translate bar inloggen nog geen klant registreer u gratis menu algemene voorwaarden veelgestelde vragen zelf veilen vacatures contact translate this site show google translate bar nog geen klant registreer u gratis blijf op de hoogte meld u aan op de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle actuele en toekomstige veilingen. Actieve kavels torque momentsleutel nm bijzetlamp cm coniferen columnaris x zekeringkast autom a antieke bierkrat terrasoverkapping werktafel werkhandschoenen artelli in leder en stof melkkannetjes snijapparaat huidige veilingen des.